RIB
Grand Silverline S300 Base
Grand Silverline S330LF Deluxe
Grand Silverline S370NLF Deluxe
Grand Silverline S420NLF Deluxe
previous arrow
next arrow
 
Grand Silverline S300 Base
Grand Silverline S330LF Deluxe
Grand Silverline S370NLF Deluxe
Grand Silverline S420NLF Deluxe
previous arrow
next arrow

Grand har blitt synonym med lekre kvalitets RIB’er i Norge. Disse RIB’ene har vært Norges mest solgte siden 2001 og med over 70 % markedsandel i Norge, har de bestått langtidstesten. Grand leverer høykvalitets båter med utsøkt design, høy finish og gjennomtenkte løsninger.

Silver Line serien inneholder Grand sine grunnmodeller i forskjellige lengder. Her kan man selv i stor grad velge type innredning og oppsett av skroget. Modellene deler skrog og tube. Base modellen leveres med tofter og åregaffler, ellers åpent dekk. Deluxe serien er uten åregafler og kommer med aktersofa, styrekonsoll, samt kontrollsete.

Grand Silverline s300 Base

Dette er den klassiske RIB-jollen, med innovative løsninger på skroget som små innfelte step på siden, moderat V-bunn og sikre og gode kjøreegenskaper. Leveres med 6 – 15 hk motor. Kan også leveres som Deluxe utgave med aktersofa og styrekonsoll.

Lengde: 10 fot / 300 cm
Maks motoreffekt: 15 hk
Maks personer: 4

Les mer her

Grand Silverline s330LF Deluxe

Grand DeLuxe S330L er utstyrt med behagelig dobbelt sete akterut og lekker konsoll med ekstra sete på siden.  Denne båten bruker Grand sitt kjente og gjennomprøvde Silver Line S330 skrog, og er derfor både lettdrevet, leken og trygg i bruk. En moderne, lekker og praktisk RIB!

Lengde: 11 fot / 330 cm
Maks motoreffekt: 20 hk
Maks personer: 4

Les mer her

Grand Silverline s370NLF DELUXE

Grand DeLuxe S370NLF er utstyrt med behagelig sofa akterut og lekker konsoll med ekstra sete foran. Dette er en kjent og gjennomprøvd modell fra Grand, med et oppfrisket design språk. 

Lengde: 12,5 fot / 370 cm
Maks motoreffekt: 30 hk
Maks personer: 5

 Les mer her

Grand Silverline s420NLF DELUXE

Grand DeLuxe S420L er utstyrt med behagelig sofa akterut og lekker konsoll med ekstra sete foran. Grand sitt kjente og gjennomprøvde Silver Line S420 skrog ligger i bunn, og båten er derfor både lettdrevet, god i sjøen og trygg i bruk. 

Lengde: 14 fot / 420 cm
Maks motoreffekt: 50 hk
Maks personer: 6

Les mer her

Send forespørsel
Ønsker du mer informasjon eller pristilbud? Send oss gjerne en forespørsel.