Skjærgårdsjeep
BowRider
cruiser
Uttern S45
Uttern S53
Uttern S59
Uttern S65
Uttern T53
Uttern T59
Uttern T65
Uttern D59
Uttern D65
Uttern D70
Uttern D77
previous arrow
next arrow
 
Uttern S45
Uttern S53
Uttern S59
Uttern S65
Uttern T53
Uttern T59
Uttern T65
Uttern D59
Uttern D65
Uttern D70
Uttern D77
previous arrow
next arrow

Uttern-båtene er bygget for å tåle nordiske forhold og er forankret i skandinavisk tradisjon og kultur. Målet er alltid det enkle og funksjonelle, alt skal ha en nytte. 

Uttern bygger båter for aktive båtfolk. Derfor bygger de uten kompromisser. Høye fribord og enkel tilgang til land og vann gjør at du kan slappe av – spesielt når det er barn ombord. En romslig cockpit der du kan ha kontakt med de andre, gjør at du føler deg hjemme uansett hvor du er. 

Hvis du er på utkikk etter en båt som har alt du trenger fra begynnelsen av – da er det en Uttern du skal ha. Båtene leveres med standardutstyr som er ekstrautstyr på en del  andre båter – som kartplotter og ekkolodd, laminert teak og kalesje. Du får til og med alt nødvendig fortøyingsutstyr. Frihet – fra første sekund.

Uttern S45 - Eventyret Starer Her

Uttern S45 har et moderne skrog, dyp cockpit og synkefritt design som gjør alle båtturer til en trygg opplevelse. S45 kan motoriseres med opptil 60 hestekrefter. Førerposisjonen er behagelig og gir god kontroll. Instrumentene er oversiktlige og lette å lese av. Og med en ekstra stor vindskjerm har du og passasjerene dine god beskyttelse mot sjøsprut og regn.

Les mer om Uttern S45

Uttern S53 - billetten din til lange Dagsturer

Finn frem tingene dine, Uttern S53 er billetten din til regelmessige dagsturer på vannet. Den sporty båten med midtkonsoll tar opptil 6 personer. Du kan ta med alt du klarer å bære, fra mat og drikke til solkrem og vannski, for S53 har rikelig med oppbevaringsplass.

Les mer om Uttern S53

Uttern S59 - Båtturer til hverdags

Uttern S59 er en allsidig dagsbåt som passer til både praktiske ærender og moroturer. Midtkonsollen har god plass til å gjemme bort bagasje, matvarer og andre innkjøp, eller en piknik for en hel dag på vannet. Vil du dra på båttur uansett vær? Legg til spruthetten som tilvalg i oppsettet, så får du et helt omsluttet cockpit-område.

Les mer om Uttern S59

Uttern S65 - under åpen himmel og åpne muligheter

Uttern S65 er flaggskipmodellen i S-serien for midtkonsoller. Her får du den beste og mest allsidige friluftsopplevelse. S65 har plass til sju personer, og soveplass til to. Dermed er det opp til deg: Inviter vennene dine til en piknik på sjøen eller overrask partneren din med en romantisk lunsj på havet.

Les mer om Uttern S65

Uttern T53 - spontan, sporty, uimotståelig

For Uttern bowridere er allsidighet en selvfølge. Den elegante og moderne T53 ønsker både vannsportentusiaster, folk som liker å feste og solelskere velkommen. Ved akter ruver en stilig slepebøyle for vannski over en kraftig og pålitelig Mercury-motor.

Les mer om Uttern T53

Uttern T59 - full tank mot eventyr

Den redesignede Uttern T59 ser ikke bare mer elegant ut. Modellen har også blitt lengre og bredere, noe som gir deg mer plass om bord. I tillegg har den blitt en enda bedre følgesvenn for å utforske avsidesliggende steder. Uttern T59 har plass til seks personer. 

Les mer om Uttern T59

Uttern T65 - nær vannet

T65 er en flott båt hvis du vil være nær vannet. Opptil sju personer kan ta en plass i baugområdet eller i cockpiten. Ikke en eneste tomme av dekket er ubrukt, likevel fant designerne en måte å integrere en kompakt og praktisk kabin.

Les mer om Uttern T65

Uttern d59 - seil avsted

Uttern D59 har blitt lengre og bredere sammenlignet med forgjengeren, men den er fortsatt den mest kompakte cruiseren. Det nye designet gir deg en større og mer elegant båt. En annen interessant ting: Økt komfort er kombinert med lengre båtturer, takket være den største drivstofftanken i denne kategorien.

Les mer om Uttern D59

Uttern d65 - stilig, sporty og romslig

D65 kombinerer et stilig design med en sporty oppbygging og smart arealbruk. Derfor er det vanskelig å vite hvem som får det aller morsomst: du som kaptein eller venner og familie som er med? Der er plass for opptil sju personer som elsker å cruise rundt og sole seg.

Les mer om Uttern D65

Uttern d70 - opplev forskjellen

Stikk av på en dagstur eller en helg på sjøen. Den dype cockpiten ombord i Uttern D70 gjør turen trygg og sikker. Den kraftige vindskjermen beskytter cockpiten mot vind og sjøsprut. I kabinen sover dere godt og har fantastisk utsikt gjennom de store vinduene i skrogsidene. Du kan oppgradere båten med utstyrspakker som inneholder nyttig og praktisk tilbehør. Du kan også velge mellom mange forskjellige Mercurymotorer.

Les mer om Uttern D70

Uttern d77 - setter standarden for daycruisere

Uansett hvor du ønsker å dra denne helgen, vil D77 ta deg dit med komfort og stil. D77 har plass til ni personer, og opptil fire personer sover komfortabelt i kabinen. Den er ideell for både vannsport og fritidsbruk med familie og venner. D77 er utviklet for rask og stabil cruising. Båten gir kraftig ytelse og kompromissløs sikkerhet.

Les mer om Uttern D77

Send forespørsel
Ønsker du mer informasjon eller pristilbud? Send oss gjerne en forespørsel.